Alkoholin käyttö vaikuttaa vartaloosi

Alkoholin käyttö vaikuttaa vartaloosi

Yksi maailman suurimmista syistä ylipainoon on ilman muuta alkoholi. Tällä hetkellä suomessa on todella paljon ylipainoisia ihmisiä koska he kuluttavat alkoholia aivan liian paljon, jotta heidän kehonsa pystyisi polttamaan kaiken rasvan näistä pois. Suomessa alkoholin käyttö ja myynti on täysin sallittua. Jos juot kaksi tuoppia olutta päivässä, kuukauden ajan, voit olla varma siitä että seuraavassa kuussa sinulla näkyy vatsassasi jo merkkejä alkoholin käytöstä ja ennen kaikkea oluen juonnista. Ei ole aivan tyhjä sana tämä kaljamaha. Kaljamaha aiheutuu siitä, että alkoholi hidastaa kehosi aineenvaihduntaa.

Lisäksi energia määräsi kasvaa aina kun juot alkoholia, ja yleensä alkoholia nautitaan myöhään illalla tai yöllä, ja tämä myös vaikuttaa kehoosi. Vastaavanlainen tilanne on toki sellainen, että jos syöt vaikka ison roska ruoka aterian ennen nukkumaan menoasi, se lihottaa sinua varmasti. Pitkäaikainen oluen käyttö turvottaa myös mahaasi, jolloin sinulle aiheutuu myös kaljamaha. Kaljamaha nyt ei sitten kovinkaan seksikkäältä näytä, ei miehellä eikä sitten naisella.

Yksi hyvä vinkki jos olet alkoholin suurkäyttäjä, pidä huoli siitä että juot tarpeeksi vettä ja että liikut tarpeeksi. Liikunta auttaa poistamaan ylimääräiset kilot ja myös vaikuttaa kehon aineen vaihduntaan! Kaikille ihmisille on luotu vain yksi keho, muista pitää huolta siitä! Se ei parane syömällä roskaruokaa tai kuluttamalla kaljakori kaupalla olutta päivittäin tai viikottain. Kukaan muu ei ole vastuussa sinun kehostasi kuin sinä itse! Pidä huoli kehostasi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *