Monenlaisia vartaloita

Monenlaisia vartaloita

Meidän kaikkien ihmisten vartalot ovat osittain samanlaisia ja osittain myös erilaisia. Maailmassa ei ole yhtään täydellistä ihmistä, sano kuka tahansa mitä tahansa. Maailmassa on toki monia vartaloita jotka näyttävät erittäin täydellisiltä ja hipovat lähes täydellisyyttä.  Yksi todellinen myytti on että ihmiset joilla on suuremmat vatsat ja vartalot söisivät normaali ja hoikka vartaloista enemmän. Toki se voi olla yksi syy, mutta yleensä syy piilee siinä, että mitä syö. Jos syö roskaruokaa, pikaruokaa, sokeri tuotteita ja liian suolaista ruokaa ja käyttää alkoholia, voit olla varma siitä että jokainen paikka kropassasi tulee levenemään. Tämä ei tietysti tarkoita sitä, että jos kerran viikossa tai kerran kuukaudessa otat lasillisen punaviiniä ja kerran kuukaudessa syöt kakkua, ei se tarkoita sitä että olisit jotenkin poikkeava ihminen ja ei tarkoita myöskään sitä että tulisit lihomaan siitä. Yksi todella hyvä vinkki on syödä 2h välein aina jotain pientä. Lihominen tapahtuu yleensä kun syö aivan liian paljon, liian rasvaista ja liian vähän aterioita päivässä. Tämä liian vähän aterioita tarkoittaa siis sitä, että on parempi syödä 6 pientä ateriaa päivässä, kuin että syö virtahevon suuruisen aterian aina kerran päivässä. Tällä tavalla kun syöt useamman kerran päivässä kroppasi polttaa jatkuvasti kertynyttä valiota ja säilyt terveellisempänä. Seuraavassa artikkelissa käydään läpi sitä, miten alkoholin käyttö voi lihottaa sinua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *