Rapakunnosta hyvään kuntoon

Tämä artikkeli koskee omaa treenaamistani ja kertomus omista kokemuksistani. Itse pari vuotta sitten en ollut kovinkaan kiinnostunut liikkumisesta tai muutenkaan terveellisestä elämän tyylistä, kunnes yhtenä päivänä kyllästyin katsomaan itseäni peilistä. Silloin päätin tehdä asialle jotain ja tehdä valtavan muutoksen. Aluksi ajattelin että millä tavalla voisin elää terveellisemmin ja syödä terveellistä ruokaa ja muutenkin noudattaa hyvää ja terveellistä ruokavaliota.

Mietin kaikkia vaihtoehtoja läpi. Katsoin netistä muutaman treenaus videonauhan ja luin monen monta erilaista artikkelia treenaamisesta ja eri ruokavalioista. Samana päivänä päätin lähteä kunnon juoksulenkille ja saada todella hien pintaan. Juoksu lenkillä päättyi aika lyhyen, olin niin huonossa fyysisessä kunnossa. Jatkoin lenkkiä kävelemällä. Siinä kun jatkoin kävelyä rupesin miettimään erilaisia asioita ja sitä, miten voisin päästä aina vaan parempaan fyysiseen kuntoon. Pysähdyin ruokakaupalla ja ostin kurkkua, tomaattia, tonnikalaa ja paprikaa. Kun vihdoin pääsin kotiin lenkiltäni kävin nopeasti suihkussa.

Huomasin että jalkoihin koko kroppaan sattui. Oli kyse treenaus kivusta. Suihkun jälkeen sain päälleni vaatteet ja menin keittiöön. Olin niin väsynyt ensimmäisestä treenauksestani joten pilkoin vaan kurkut, tomaatit ja paprikat. Sen jälkeen avasin tonnikalan ja lisäsin kaikki pilkotut vihannekset yhteen ja samaan kulhoon. Lisäsin samana kulhoon myös tonnikalat, joten siitä tuli varsinaista mössöä. Lisäsin mössöön vähän oliiveja ja öljyä ja aloitin syömisen. Tästä päivästä lähtien lähti käyntiin  varsinainen kunto- ja ruokakuuri. Olen pysynyt samalla linjalla nyt viimeiset 2 vuotta. Siinä ajassa -16kg! Seuraavassa artikkelissa kerron lisää toisesta mukavasta harrastuksesta johon olen alkanut panostamaan entistä enemmän aikaa. Tämä harrastus voi hyvällä tuurilla olla jopa tuottoisaa. Kuten arvaatte varmasti, kyse on nettipeleistä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *